Suomeksi    |    In English
 

HALLITTUA LOGISTIIKKAA JA KUMPPANUUTTA

Suomen Kiitoautot Oy on kaupan ja teollisuuden logistiikkapalveluihin, varastointi-, kappaletavara-, osa- ja kokokuormakuljetuksiin erikoistunut logistiikkayhtiö. Yhtiö on perustettu vuonna 1959. Koko Suomen kattavassa Kiitolinja-ketjussa yhtiö vastaa Itä-Suomen alueesta, johon kuuluu Joensuun, Kuopion, Mikkelin, Savonlinnan, Iisalmen ja Kajaanin talousalueet. Kansainväliset yhteydet on järjestetty Schenker-kuljetusverkon kautta.

Nykyisyydestä

Tällä hetkellä yhtiön palveluresurssit sisältävät noin 550 koulutettua logistiikan eri osa-alueiden ammattilaista, 6 omaa terminaalia Kiitolinjan Itä-Suomen vastuualueellamme, 125 kpl raskaita yhdistelmäajoneuvoja, 210 kpl erilaisia vaihtokuormatiloja, 210 kpl erilaisia perävaunuja ja 85 kpl jakeluajoneuvoja. Liikevaihtomme vuonna 2007 oli noin 52 milj. euroa. Yhtiö panostaa jatkuvasti palveluiden tuotekehitykseen, kalustoon sekä toimipisteiden toimivuuteen ja tehokkuuteen.

Laatujärjestelmästä - toimintajärjestelmään

Suomen Kiitoautot Oy on koko historiansa ajan pitänyt erittäin tärkeänä asiakkaan kokeman laadun merkitystä toiminnassaan. Palvelun laadusta saimme SFS- laatusertifikaatin jo vuonna 1993. Sertifioitua laatujärjestelmää on tähän päivään mennessä laajennettu laadun, ympäristön ja työterveyden- ja turvallisuuden kattavaksi toimintajärjestelmäksi.

Perusarvot ja menestystekijät

Tulevaisuuttamme rakennamme vuosien saatossa hyviksi kokemiemme perusarvojen ja menestystekijöiden pohjalle. Perusarvomme - asiakas, ketju, palveleva henkilöstö ja yhteiskuntavastuu – ovat koko Kiitolinja-ketjun kattavat. Lisäksi korostamme kaikissa toiminnoissamme Suomen Kiitoautot Oy:n menestystekijöitä: ”varma, palveleva, siisti, innostunut ja uudenaikainen”.

Tulevaisuudesta

Tulevaisuuden tärkeimpänä haasteena on vastata yhä kiristyvään kilpailuun. Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme yhtenä suurimpana, yksityisenä, kotimaisena yhtiönä paremmin kuin kilpailijamme. Tätä varten kehitämme jatkuvasti palvelujamme. Korostamme työssämme hyvää henkilökohtaista palvelua. Uusimme jatkuvasti kuljetuskalustoamme, koulutamme henkilöstöämme ja hyödynnämme uusinta tieto- ja tiedonsiirtotekniikkaa logistisen kuljetusjärjestelmämme jatkuvassa kehittämisessä. Merkittävimpien asiakassuhteiden kohdalla pyrimme logistisen yhteistyön viemään kumppanuuden tasolle.